Image

Nyhetsbrev NSCC januar 2019

Image

Passer ditt produkt i det tyske markedet?

4. mars arrangeres et informasjonsmøte i Innovasjonspark Stavanger om det tyske helse- og velferdsteknologimarkedet. Her får du markedsinnsikt som gjør deg i stand til å vurdere om ditt produkt kan gjøre suksess eller ikke i Tyskland.


Vårt nordiske samarbeid, NorCare, gjør et kraftig løft for å få nordiske helse- og velferdsteknologiselskaper samlet inn på det tyske markedet.

Image

NSCC åpner avdeling i Bergen

Katinka Tofte Amundsen er Norwegian Smart Care Cluster sin nye leder i Bergen. Hun er ansatt i Bergen teknologioverføring (BTO). -Jeg skal jobbe for at NSCCs tilbud, tjenester og møteplasser treffer nye og gamle medlemmer i Bergen, sier Tofte Amundsen som sin nye rolle.

Bli med på første medlemsmøte

Lyst å vite mer om vår nye avdeling? 18. februar blir det historiens første medlemsmøte i NSCC avdeling Bergen. Møtet blir i Bergen Teknologioverføring (BTO) sine lokaler i Thor Møhlensgate 51.

18. februar kl 11.30-13.00 - info, lunsj og mingling.

Image

Ønsker du profilering på Helseteknologikonferansen?

19. mars arrangeres den årlige Helseteknologikonferansen på Fornebu i Oslo. Konferansen er et samarbeid mellom Tekna, Norway Health Tech og Norwegian Smart Care Cluster. NSCC sine medlemmer i startup-fasen kan få nesten gratis plass med rollups og profilering.

Image

Hvordan lykkes med kunstig intelligens?

Digitalkonferansen i Oslo 26. mars har som tema: «Hemmeligheten med å få til kunstig intelligens i praksis». Det er IKT-klyngen Digin, med base i Kristisand, som står som arrangør av konferansen.

Image
Faglig påfyll? Markedsinnsikt? Internasjonalisering? Sjekk kalenderen vår

Kurs, seminar, informasjonsmøter i februar:

• 5. februar: The way to succeed in the Danish marked

• 7. februar: Eksportseminar - hvordan lykkes ute

• 18. februar: Første medlemsmøte NSCC i Bergen

• 26. februar: Lynkurs i innovative anskaffelser

Nye medlemmer i NSCC

Siste opptelling viser at vi er 164 medlemsaktører i helseklyngen NSCC. De aller fleste er velferdsteknologiselskaper av ulike størrelser, men det er også en fin samling av kommuner og andre offentlige aktører som finner nytte og glede av å være en del av NSCC sitt nettverk.

Noen av medlemmene i NSCC har gruppet seg i tre kompetansemiljø:

• MedTech-gruppen

• Bo hjemme lenger-gruppen

• Kommune-gruppen

Nye medlemmer siden forrige nyhetsbrev i desember er:

• Innocom
Appetitt
Bergen Teknologioverføring
• Isfritt
No Isolation

Image

Innovasjon Norge lærer deg hvordan du kan konkurrere globalt

Global suksess er mulig, men du må kunne konkurrere med de beste! Innovasjon Norges akseleratorprogram introduserer deg til mennesker, innsikt og metoder som forbereder deg på hva det virkelig vil si å konkurrere i et globalt marked.

Innovasjon Norge tilbyr en rekke globale akseleratorprogram som skal hjelpe oppstarts- og vekstbedrifter å konkurrere og vokse i et internasjonalt marked. Akseleratorprogram, inkubatorer og entrepreneurship i London, Silicon Valley, Boston og New York.

Image

Følg oss på sosiale medier


Hvis du ikke lenger ønsker å abonnere på vårt nyhetsbrev kan du gi oss en beskjed ved å følge denne link!