Tjenester:
Smart Care Match


Marianne Fedde Lilland
Prosjektleder

T: 975 42 899
E: marianne@smartcarecluster.no

Andre tjenester

Smart Care Match

Har du et behov, en god idè eller en utfordring du vil få løst? Ta i bruk møteplassen Smart Care Match. Slik får vi sammen fart på helseinnovasjoner, og raskere hjelp til å utvikle gode løsninger innen helse og omsorg.

Løs dine utfordringer og

del dine løsninger via Smart Care Match

Smart Care Match er en møteplass mellom offentlige aktører og bedrifter, studenter, forskning og akademia, slik at en kan nå raskere ut i markedet med nye og bedre tjenester og produkter. Kommunene løfter frem sine utfordringer, inviterer til samarbeid og søker løsninger sammen med bedrifter, forskning og akademia.

Når du melder inn en utfordring/behov eller en idè/løsning enten som kommune, bedrift, student eller en offentlig aktør så vil medlemmer i NSCC kunne se og vurdere om de kan bidra til å løse din utfordring. Du kan følge, svare på eller bli en del av et team rundt publiserte ideer og utfordringer.

Alle som er medlem i NSCC kan bruke Smart Care Match.

Her finner du innlogging til Smart Care Match

Group 2ArkivNSCC_LogoLinkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFacebook-04fbPage 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList