Sopra Steria

www.soprasteria.no/

Sopra Steria

Vi tilbyr en av markedets mest omfattende tjenesteporteføljer innen digitalisering.

Sopra Steria er et ledende internasjonalt konsulentselskap som tilbyr strategiutvikling, IT-rådgivning, infrastruktur- og systemutvikling, digitale løsninger og drift. Sopra Steria bistår store private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet har 40 000 med-arbeidere i 20 land, og hadde omsetning på €3,7 milliarder i 2016.

En digital og sosial revolusjon er over oss

Noen ganger trengs det hjelp fra eksterne støttespillere for å takle kravene til endring. Store skandinaviske virksomheter får hjelp med sine transformasjonsprosjekter hos Sopra Steria. En storstilt digitaliseringsprosess i privat og offentlig sektor er i gang, og tradisjonelle forretningsmodeller blir utfordret av nye digitale modeller. Mange virksomheter har kommet godt i gang, men markedet utvikler seg raskt.

Sopra Steria bistår virksomheter med å forbedre og transformere sin forretnings- og informasjonsteknologi. Vi mener at et godt samspill mellom forretning og IT er essensielt for å oppnå selskapets mål. Sopra Steria har spesialister i både forretnings- og IT-rådgivning, og vi vet hva som fungerer i praksis og hva som er forbigående trender. Det kan for eksempel være forbedring av forretnings- og IT-strategier, styringsmodeller, digital transformasjon, moderniseringsprogrammer eller kostnadsoptimalisering.


Linkedin-03arrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFacebook-04fbGroup 3Fill 1Page 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterListGroup 2ArkivNSCC_Logo