Siemens Healthcare AS

Etablert: 1896
Produkt/tilbud: Bildediagnostikk, systemer for bildeveiledet behandling, laboratoriediagnostikk, pasientnær anlysering, molekylærmedisin, applikasjoner for kunstig intelligens, digitale løsninger og service- og supporttjenester. Vi tilbyr også utdanning og opplæring.

Nettside:

www.siemens-healthineers.com/no/

KONTAKTPERSON
Lars Houge
99593450

Siemens Healthcare AS

Siemens Healthineers er et globalt medisinsk teknologiselskap med over 53 000 ansatte representert i over 70 land. Fem millioner pasienter over hele verden berøres hver dag av vår innovative teknologi.


Vi jobber for å gjøre behandling mer presis, endre hvordan helsetjenester leveres, forbedre pasientopplevelsen og bruke digitalisering som en nøkkel i innovasjonen.

Kjerneområdene våre er bildediagnostikk, bildeveiledet behandlingssystemer, laboratoriediagnostikk, pasientnær analysering og molekylærmedisin. Vi utvikler også digitale applikasjoner og tjenester for helsesektoren. Siemens Healthineers har rundt 12O ansatte i Norge. Vårt norsktalende supportsenter er lokalisert i Oslo, og vi har en solid serviceorganisasjon med rask responstid.

TA EN TITT PÅ VÅR INNOVASJONSHISTORIE: KLIKK HER FOR Å BESØKE VÅRT MUSEUM

BESØK VÅRT OPPLEVELSESSENTER VED Å KLIKKE HER


Arkiv