Safemate

www.safemate.no/

Safemate

Safemate er en GSM- og GPS-basert mobil trygghetsalarm som er utviklet og produsert i Norge.

Safemate er et norskutviklet trygghetsalarmkonsept som eies av Smartly AS, et selskap i Lyse-konsernet. I arbeidet med å videreutvikle trygghetsalarmen Safemate har vi særskilt fokus på sikkerhet, brukervennlighet og enkelhet.

Safemate ble lansert på privatmarkedet i Norge i november 2012, og har gjennom partnere etablert seg i flere land i 2013. I 2015 ble Safemate lansert i UK.

Utviklingen av Safemate og tilhørende systemer har blitt utført primært i Norge. Innovasjon Norge og SINTEF har vært våre viktigste støttespillere.

Safemate-alarm

OPK i NorAlarm er i gang med et pilotprosjekt for mottak og viderevarsling av trygghetsalarmer for pasienter og ansatte i Randaberg Kommune.

Safemate gir deg trygghet der du er

Safemate er en mobil trygghetsalarm med GPS og walkie talkie-funksjon. Det gjør at de som bruker den kan føle seg trygge hvor enn de er.

Marius Bjonness

LEVERANSE:

Norske Safemate skal levere «Trygg i eget hjem-løsninger» til 4300 brukere i Trondheim kommune

«Alle» snakker om at framtidens eldre bor i eget hjem. Løsningene til norske Safemate gjør det mulig å gå trygt fra ord til handling.

Safemate Family In Practice 2

Tilpasser digitale trygghetsalarmer til kommunal sektor

NSCC gir resultater: Nye Safemate Pro gjør det mulig for kommunene å styre og tilpasse et stort antall trygghetsalarmer.

Safemate article large

Vant med mobil trygghetsteknologi

Norske Safemate, et ledende norsk selskap innen trygghetsteknologi og løsninger, er kunngjort som vinner av det første virkelig store anbudet innen lokaliseringsteknologi i Norge.

Jan Holm 4

Velferdsteknologi står høyt i Randaberg kommune

Randaberg kommune er medlem i Norwegian Smart Care Cluster (NSCC) og ligger foran mange andre kommuner når det kommer til implementering av velferdsteknologi i helsetjenester. Listen med tiltak og løsninger er lang og lengre skal den bli.

Berit Bergsholm Immerstein

Arkiv