Praesidio Totalis 

www.homeguard.no

KONTAKTPERSON
Reidar August Iversen
957 09 035

Praesidio Totalis 

Vi leverer homeGuard - et intelligent brannforebyggende system som forhindrer de fleste branner relatert til feil bruk, eller feil ved elektriske apparater. med feil.

homeGuard verner deg og dine kjære ved å ta hånd om de elektriske apparatene som er mest brannfarlig. Ved røykutvikling kutter homeGuard automatisk strømmen til de elektriske apparatene før de utarter til brann. Typiske brannfarlige apparater homeGuard sikrer: Koketopp, steikeovn, kaffetrakter, oppvaskemaskin, vaskemaskin, tørketrommel, panelovner, ladere m.m.

Praesidio Totalis AS ble stiftet i 2013. Det ble etablert på grunnlag av et konkret behov som eksisterende produkt ikke kunne dekke; enkel og intelligent brannsikring av komfyrer og andre elektriske apparat, uten at brukeren trenger å forholde seg til et nytt system, nye knapper og nye lyder, og uten at det kan settes ut av spill av for eksempel demente personer eller uansvarlige leieboere på felleskjøkken.

Vi selger våre produkt under merkenavnet homeGuard til blant annet asylboliger, aldersboliger og studentboliger, i tillegg til private hjem. Våre produkt får innpass fordi de ivaretar brannforebygging ved hjelp av tilstedeværelse og/eller røykdeteksjon, og, det beste av alt, fordi det kan monteres av hvem som helst; plug-and-play. Det betyr ingen dyr installasjon, enkel og sikker bruk.

Arkiv