Nor Engros Kjosavik AS

www.norengros.no/

KONTAKTPERSON
Einar Bjelland
47877838

Nor Engros Kjosavik AS

Norengros er en landsdekkende grossistkjede innen emballasje, kontor- og datarekvisita, kontormøbler og medisinske forbruksvarer.

Januar 2006 fusjonerte Emballasje Vest AS i Stavanger og Karl Kjosavik i Sandnes. Fra 2006 til 2010 var firmanavnet Kjosavik Emballasje Vest AS.

I juni 2010 ble virksomheten samlet i nye lokaler på Forus, og endret samtidig firmanavn til Kjosavik as. Det kommersielle navnet er Norengros Kjosavik as.

Kjosavik AS er et 100 % lokalt eid firma. Konsernet har en solid økonomi og består av 140 dyktige medarbeidere.

Siden fusjonen har firmaet hatt en betydelig vekst og en god utvikling.

Siste års omsetning:

  • Omsetning 2004 122 mill
  • Omsetning 2007 238 mill
  • Omsetning 2010 312 mill
  • Omsetning 2014 420 mill

Kjosavik as er deleier av Norengros AS. Norengros er i dag Norges største forbruksvaregrossist og består av 13 lokale grossister fordelt i Norge. Kjeden har totalt ca 800 ansatte.

Norengros som kjede har fokus på lokal tilhørighet og eierskap, samtidig som vi kan dra fordeler av å være stor og landsdekkende når vi er i forhandlinger med våre underleverandører. Dette sikrer våre kunder et bredt vareutvalg til meget gode priser.

Norengros er fleksible og kan tilrettelegge for bestillings- og leveringsrutiner som er mest hensiktsmessig for den enkelte kunde. Norengros evner å bidra til forenkling av innkjøpsrutiner og transaksjoner knyttet til vareforsyning.

På jakt etter nyvinninger

Sitter du på en helseteknologisk oppfinnelse? Vil du gjerne få den ut på markedet? Da er Norengros Kjosavik AS rett bedrift å kontakte.

Norengros Kjosavik Siste Red

Arkiv