HADO Norway

www.hadonorge.com/

KONTAKTPERSON
Håvard Andreas Lia
97081328

HADO Norway

En allsidig technosport som passer for alle aldre

HADO er en ny t-sport i Norge, som ligner på kanonball. Du er fysisk med i spillet og benytter AR briller for å se energi kulene som blir kastet.

Siden Mars i år har over 3500 personer prøvd HADO, gjennom stands, HADO sommerturneen vår, Bergen spillfestival, SpillExpo og konferanser som Nordic VR forum, for å nevne noen.

Norge har også et eget HADO landslag, bestående av 3 jenter på 14 år, som 05.nov-22, deltok i HADO EM i Frankrike. De kan nå smykke seg med tittelen, blant de 10 beste i Europa.

Gjennom vårt arbeid med å promotere denne sporten, har vi hatt besøk av personer med utviklingshemninger, funksjonsnedsettelse, og forskjellige diagnoser.

De vi ser er at alle finner seg godt til rette i denne sporten. Siden en kamp varer i kun 80sek. klarer de å holde konsentrasjonen, opplever mestring og gleden av å delta i en sport.

Det er heller ikke behov for kjønnsfordeling, noe som gjør at familier kan trener sammen som et lag og konkurrere på nasjonalt nivå.

Basert på ant personer som har prøvd, reaksjonene og allsidigheten vi ser sporten har, kan vi si at den passer for nesten alle 🙂

HADO Norge ser nå mot helsetjenesten, paraidrett og mulighetene dette kan gi, for å inkludere flere i idretten og bekjempe utenforskap.

HADO Norge er et varemerke, som eies og driftes av R.a.senter AS

Sjekk ut video!

Arkiv