Dytter AS

www.dytter.com/no

KONTAKTPERSON
Frank Tijhuis
90822380

Dytter AS

Vår bestillingsplattform kombinerer den menneskelige siden ved helse- og omsorgstjenester med de mulighetene som dagens digitale teknologi gir. Kommuner og helseorganisasjoner kan finne leverandører av helsetjenester på en smartere og rimeligere måte

Vi er i ferd med å starte en revolusjon innen helsetjenester.

Selv om Norge er et av landene i verden med best helsetjeneste, kan kommunene og helseorganisasjonene gjøre det enda bedre. Dagens helsearbeidere kan til tider oppleve høy arbeidsbelastning samtidig som mottakere ikke alltid får den oppmerksomheten de fortjener.

Det er derfor vi har startet en revolusjon innen helsetjenester. Med Dytter sin bestillingsplattform kombinerer vi den menneskelige siden ved helse- og omsorgstjenester med de mulighetene som dagens digitale teknologi gir oss. Plattformen gjør at kommuner og helseorganisasjoner kan finne leverandører av helsetjenester på en smartere, raskere og rimeligere måte. Samtidig kan leverandører av helse- og omsorgstjenester finne de arbeidsgiverne de ønsker å jobbe for. Det gir dem mer frihet og bedre lønnsbetingelser.

Levere omsorg er som å bestille mat

Da gründer André Piso kom med Dytter for noen år siden, var drømmen hans å gjøre omsorgen rimeligere, raskere og smartere. Og vi vokser raskt. Utallige omsorgsorganisasjoner og tusenvis av omsorgsleverandører har sluttet seg til oss i Nederland. I 2022 startet vi virksomheter i Norge. Vår ultimate drøm? En app der folk kan bestille sin egen omsorg. Umiddelbart, uten oppstyr og til en rimelig pris.

For mer informasjon - se video: https://youtu.be/mFBHq1pTwKMm

Arkiv