Com4

Com4 er en helnorsk mobiloperatør med hovedfokus på M2M- og IoT-kommunikasjon. Vi er en av få aktører som opererer med eget kjernenett for mobilproduksjon i Norge. Com4 leverer sikker og pålitelig kommunikasjon til eHelse.

Com4 er en helnorsk mobiloperatør med hovedfokus på M2M- og IoT-kommunikasjon. Selskapet ble startet i slutten av 2011 og er en av få aktører som opererer med eget kjernenett for mobilproduksjon i Norge.

 Med dedikert kjernenett og M2M plattform står Com4 posisjonert til å produsere avanserte, mobile kommunikasjonstjenester for det profesjonelle markedet. I alle ledd fra design, salg, leveranse og support, har vi kun fokus på mobil datakommunikasjon. Det gjør at våre kunder møter forståelse for sine kommunikasjonsbehov og utfordringer i hele vår verdikjede.

Com4 har som en av svært få mobiloperatører eget mobilt kjernenett og PLMN kode. Dette betyr at vi har full kontroll på vår tjeneste som produseres i en dedikert og avansert infrastruktur.

Våre standardprodukter er designet for dekke de aller fleste krav og behov en M2M-løsning har, men det finnes alltid løsninger som krever individuelle tilpasninger. Med full kontroll over infrastruktur og ledende teknisk kompetanse på området er Com4 skikket til å gjøre skreddersøm raskt og effektivt.

 Ved hjelp av Com4s Test-Lab har vi mulighet til å bistå kunder med å stressteste løsninger før den går i produksjon. Test-Laben er et svært populært tilbud ettersom den løser opp i potensielle problemer før utrulling og reduserer risiko for feil som kan være kostbare å utbedre i ettertid.

Test-Laben er et lukket testmiljø som speiler vår infrastruktur. Med dedikert infrastruktur og det beste av kompetanse rundt ”devicer” og mobilnett får du en grundig vurdering av deres løsning. Vi kan for eksempel simulere utfall av både 2G, 3G og 4G, for å se hvordan enheten reagerer på dette.

 Com4 AS har i dag solide og langsiktige eiere gjennom bl.a. investeringsselskapene Centennial AS og Vallenus AS. (Dette er aktive eiere med solide finansielle muskler som gir Com4 soliditet og støtte.)