Biogen Norway AS

www.biogen.no

KONTAKTPERSON
Delphine Costa
95287818

Biogen Norway AS

Biogen er en pioner innen nevrovitenskap. Selskapet oppdager, utvikler og leverer innovative terapier for mennesker som lever med alvorlige nevrologiske sykdommer over hele verden

Biogen er en pioner innen nevrovitenskap. Selskapet oppdager, utvikler og leverer innovative terapier for mennesker som lever med alvorlige nevrologiske sykdommer over hele verden. Biogen ble grunnlagt i 1978 av Charles Weissmann, Heinz Schaller, Sir Kenneth Murray og nobelprisvinnerne Walter Gilbert og Phillip Sharp, og er et av verdens første globale bioteknologiselskaper. I dag har Biogen en ledende portefølje av medisiner for å behandle multippel sklerose, har introdusert den første godkjente behandlingen for spinal muskelatrofi, og to co-utviklede behandlinger for å adressere en definerende patologi av Alzheimers sykdom. Biogen har en av bransjens mest diversifiserte portefølje av utprøvende behandlinger innen nevrovitenskap, spesielt rettet mot pasienter med et stort udekket behov.

Med omtrent 7000 mennesker over hele verden er vi virkelig en global organisasjon, med hovedkontor i Cambridge, Massachusetts, som også er hjemsted for forskningsvirksomheten vår. Vårt internasjonale hovedkvarter er basert i Zug, Sveits, og vi har produksjonsanlegg i verdensklasse i North Carolina og Danmark. Vi tilbyr terapier globalt gjennom direkte tilstedeværelse i 30 land og et nettverk av distribusjonspartnere i over 50 andre land.

Se og mer om oss på vår YouTube kanal

Arkiv