Babbai

www.babbai.no

KONTAKTPERSON
contact@babbai.no
99287593

Babbai

Vi er et norsk helse og teknologi selskap som utvikler svært disruptive og innovative helserelaterte behandlingsprodukter

Babbai utvikler ny teknologi for å hjelpe millioner av mennesker å bli kvitt sine ryggsmerter. Vi hjelper pasienter med spesifikke rygg plager ved tilby målrettet og dyp behandling som til nå ikke har vært tilgjengelig for hjemmebruk. Vår teknologi gir en dyp og komfortabel rygg behandling som lindrer dine plager, forebygge ryggsmerter samt forbedre din generelle bevegelighet.

Ifølge Verdens helseorganisasjon er ryggsmerter en av de ledende årsakene til funksjonshemming i hele verden, med over 80% av mennesker som opplever ryggsmerter på et eller annet tidspunkt i livet. Kostnadene ved ryggsmerter er også betydelige, med estimater som spenner fra 100 milliarder til over 600 milliarder dollar i USA alene. Selv i Norge er kostnadene estimert til flere hundre millarder kroner årlig. Dette inkluderer både direkte kostnader som medisinske utgifter og indirekte kostnader som tapt produktivitet og manglende arbeidsdager. Dette er et globalt problem der vår teknologi vil gjøre en forskjell.

Babbai sin teknologi er ikke-invasiv noe som gjør den til et praktisk og effektivt alternativ for alle som ønsker å bekjempe ryggsmerter og øke livskvaliteten. Dette vil bidra til å redusere den samlede kostnaden for ryggsmerter i hele verden.

Ved å forstår den globale utfordringen, gir vi et løfte om å tilby nye og bedre løsninger i markedet.


Arkiv