Alder

www.alder.no

Alder

Alder utvikler teknologi for å utløse potensialet i mennesker gjennom enklere samarbeid og kobling mot oppgaver.

I Alder er vi opptatt av hvordan teknologi kan gjøre mennesker i stand til å utrette mer. Vi tror at samfunnet beveger seg i riktig retning når innbyggerne får bruke tiden sin til det de er flinke til og syntes er meningsfylt.

Hovedproduktet vårt er Alder Teams, en digital plattform for samarbeid og kommunikasjon i organisasjoner. Vi har også utviklet Alder Match API som er en programvare bygget med kunstig intelligens for å koble mennesker mot jobber og oppgaver de passer til å utføre. I tillegg tilbyr vi tekniske konsulenttjenester for å hjelpe utvalgte selskaper, kommuner og frivillige organisasjoner med teknologi til å organisere deres menneskelige ressurser bedre.

Alder AS er basert i Stavanger og Oslo og vi har en rekke innovative kommuner og frivillige organisasjoner på kundelisten.

Vi er alltid på utkikk etter nye kunder, flinke folk som vil jobbe med oss, industrielle samarbeidspartnere og spennende forskningsprosjekter. Ta gjerne kontakt på: +47 45 19 18 44.


Group 2ArkivNSCC_Logoarrow forwardGroup 68 Copy 13Group 68 Copy 13ListFill 19fbPage 1Group 125Group 68 Copy 6Group 68 Copy 12Group 126Loupe CopyPage 1Group 68 Copy 6Group 68 Copy 6twitterList