Vi ønsker oss norsk helseindustri til jul

22. des. 2022

Vi ønsker oss norsk helseindustri til jul

Et juleønske hører også julen til. Årets største juleønske er at Norge skal prioritere helseindustrien som eksportsatsing.

En julehilsen hører førjulstiden til. Året går mot slutten, og naturlig nok gjør vi opp status. Vi er takknemlige for et innholdsrikt år sammen med dere medlemmer. Klyngen eksisterer for medlemmene, og derfor er det veldig kjekt at mange har svart på årets medlemsundersøkelse. Den er et viktig verktøy for at våre valg og prioriteringer er samstemt med hva dere ønsker. Vi er glade for gode og konstruktive tilbakemeldinger, og ser en flott utvikling i medlemstilfredshet - tre poeng opp fra forrige undersøkelse.

Et juleønske hører også julen til. Årets største juleønske fra meg er at Norge skal prioritere helseindustrien som eksportsatsing. Jeg mener det er viktig at næringen har samlet seg om et felles innspill til regjeringen. Dette er virkelig en livsviktig eksportsatsing!

Under legger jeg ved tre kjekke muligheter fra oss i januar. Håper vi møtes, men først håper jeg du kan senke tempoet og nyte julehøytiden.

GOD JUL! Arild Kristensen, daglig leder


Noe å se fram til

18. januar BLI MED: Presentasjonsdag - framtidas helseløsninger finner du her

25. januar VELKOMMEN: Digital hjemmeoppfølging - hvilke løsninger finnes i markedet?

30. januar GÅ IKKE GLIPP AV: Årsmøte NSCC - årets høydepunkt i hybridformat

Arkiv